Türkiye Süpermoto Şampiyonası

Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nın ilk ayak yarışları, Sakarya'nın Akyazı ilçesinde başladı.

Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nın ilk ayak yarışları, Sakarya'nın Akyazı ilçesinde başladı.

Dünya Süpersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun ilçede yaptırdığı 1300 metre uzunluğundaki pistte yapılan yarışların sıralama turlarına, Süpermoto A, Süpermoto B, Süpermoto S3, Süpermoto 85 cc ve Süpermoto 65 cc kategorilerinde 60 sporcu katıldı.

Türkiye Motosiklet Federasyonu Süpermoto Komisyonu Başkanı Cihan Nurcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk ayak yarışlarıyla başlayan şampiyonada sporcuların 5 kategoride yarıştığını anlattı.

Reklam
Reklam

Bugün antrenman ve sıralama turlarının yapılacağı şampiyonada final yarışlarının yarın gerçekleştirileceğini belirten Nurcan, "Kazasız ve güvenli bir yarış temenni ediyoruz. Şampiyonamız sene içinde 6 ayaktan oluşuyor. Bu 6 yarıştan alınan puanlarla sene sonunda süpermoto şampiyonumuz, ikincimiz ve üçüncümüz beli olacak" diye konuştu.

Muhabir: Çağrı Turgut

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: