Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Voleybol 2. Ligi Müsabakaları

BİLECİK (AA) - Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin ev sahipliğini yaptığı Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Voleybol 2. Lig müsabakaları başladı.  

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin ev sahipliğini yaptığı Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Voleybol 2. Lig müsabakaları başladı. Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulhalik Bakır, Üniversite Yerleşkesindeki Spor Salonu'nda düzenlenen açılışı seremonisinde, gençliği 'Volkan, okyanus, dalgalı bir deniz, enerji, güç, kuvvet' olarak tarif ederek, bir milletin bel kemiği olduğunu bildirdi. Gençlik çağında insanların bir kısmının sporla, bir kısmının tiyatroyla, bir kısmının da sanat dallarıyla uğraştığını hatırlatarak, "Bunlar Türk milletinin özelliği ve güzellikleridir. Spor çağımızda en önemli tanıtım alanıdır. Bu alana ülkeler, yatırımlar yapmaktadır. Onun için Türkiye'mizde bu alanda önemli mesafeler katetti. Bazı spor dallarında sıkıntılar olmasına rağmen diğer dallarda güzel yerlere geldik. Gençlerimiz, dünyada düzenlenen müsabakalardan madalya ve kupalarla dönüyorlar. İnşallah sizlerde daha güzel başarılar kaydedersiniz" diye konuştu. Üniversite ve Bilecik Atatürk Salonu olmak üzere iki ayrı salonda oynanan grup birinciliği karşılaşmaların ilk gününde, erkeklerde Düzce Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesini 3-0, Namık Kemal Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesini 3-0, bayanlarda Trakya Üniversitesi, Bilecik Üniversitesini 3-0, Karabük Üniversitesi, Bülent Ecevit Üniversitesini 3-2, Kırklareli Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesini 3-0 ve Karabük Üniversitesi, Bülent Ecevit Üniversitesini 3-0 yendi. Müsabakalar 24 Aralık'ta sona erecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: