Türkiye Üniversiteler Öğrenci Konseyi Başkanı Harran Üniversitesi’nde

Türkiye Üniversiteler Öğrenci Konseyi Başkanı Nihat Buğra Ağaoğlu, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil...

Türkiye Üniversiteler Öğrenci Konseyi Başkanı Nihat Buğra Ağaoğlu, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu’yu ziyaret etti.

Yenişehir Yerleşkesi’nde gerçekleşen ziyarete Ağaoğlu’yla birlikte yönetim kurulu üyeleri ve Harran Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Osman Kabasin de hazır bulundu.

Yapılan ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Türkiye Üniversiteler Öğrenci Konseyi Başkanı Nihat Buğra Ağaoğlu, Harran Üniversitesi’nde olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyerek, bütün üniversitelerde bölüm ve üniversite temsilcilerinin katıldığı, öğrenci ve rektörlerin yan yana getirildiği, öğrencilerin problemlerinin çözümü noktasında bir sonuca varmayı amaçladıklarını ifade etti. Ağaoğlu, Türkiye genelinde uygulamaya koydukları “Yüz yüze” projesini gerçekleştirmek için Harran Üniversitesi’nde olduklarını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu ise, öğrencilerin problemlerinin çözmenin kendileri için çok önemli olduğunu ve bunların çözümü noktasında var güçleriyle çalıştıklarını ifade ederek, yapılan bütün işlerde öğrencilerin menfaatlerini gözettiklerini ifade etti.

Mutlu, “Türkiye’de kısmi zamanlı programda çalışan öğrenciler en fazla bizim üniversitemizde bulunmaktadır. Yanı sıra gerek turizm ve uygulama otelinin öğrencilere tahsis edilmesi gerekse test yayınına başlayan üniversite televizyonunun öğrenciler tarafından koordine edilmesi, bizim öğrencilerimize verdiğimiz değerin bir göstergesidir. Avrupa ülkelerinde olduğu gibi kurulacak öğrenci birlikleri üniversitemizin bütün faaliyetlerinde söz sahibi olmasını ve yer almasını istiyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: