Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Lig

Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Lig A grubunda Seramiksan ya tamam ya devam maçında grubun ikincisi...

Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Lig A grubunda Seramiksan ya tamam ya devam maçında grubun ikincisi Alaşehir Belediyespor’u 3-1 ile geçerek ikinciliği yükseldi ve Play-off yolunda önemli bir avantaj elde etti.

Turgutlu Belediyesi Yedi Eylül Kapalı Spor Salonunda oynanan mücadelede Seramiksan rakibini 25-17, 20-25, 27-25, 25-21 setlerle 3-1 yenerek Alaşehir Belediyespor’u ikincilikten ettiği ve kendisi ikinci sıraya yükseldi.

Karşılaşmayı Seramiksan Şirket Sahipleri Bilgehan-Hakan Demirdöver, Seramiksan Kulüp Başkanı Bülent Erkul protokol tribününde birlikte izlediler. Salonda 1000’e yakın Seramikan taraftarı takımlarını maç oyunca hiç susmadan desteklediler.

Reklam
Reklam

Sezon başından beri takımın en önemli hücum silahı olan kaptan Tercan yine takımının bu kritik karşılaşmadan galibiyetle ayrılmasında önemli rol oynadı.

Kuğular bu galibiyet ile ikinci yarının ilk maçında puanını 28’e yükselterek ikinci sıraya yükseldi ve Play-off ümitlerini canlı tuttu.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Seramiksan Asbaşkanı Burak Ersoy: "Bizim takımımıza her zaman güvenimiz tamdı. İkinci yarıya iyi başlangıç yapmak istiyorduk ve bunu başardık. Kazanma arzularını sahaya yansıtan oyuncularımızı tebrik ediyorum. Hedefimiz olan 2.lig yolunda emin adımlar yürümeye devam edeceğiz. Bu muhteşem taraftar önünde galibiyeti iyi oynayarak hakkettik ve kazandık” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: