Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mutlugil'den Vali Harput'a Ziyaret

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, Bursa Valisi Şahabattin Harput'u ziyaret etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, Bursa Valisi Şahabattin Harput'u ziyaret etti.

Heykel'deki tarihi Valilik binasındaki ziyarette konuşan Harput, Cengiz Göllü Voleybol Tesisi'nin açılmasının Bursa için çok önemli olduğunu söyledi.

"Bursa, 3 milyonluk nüfusuyla 2 bin 500 kişilik spor salonuyla idare ediyordu" diyen Harput, şehirde her çalışmayı gönülden sahiplenen bir ekip olduğunu, Cengiz Göllü Voleybol Tesisi çalışmalarının da başarıyla tamamlanacağını ve en kısa zamanda çalışmaların tamamlanacağını ifade etti.

Reklam
Reklam

Harput, Cengiz Göllü Voleybol Tesisi kapsamında yapılması planlanan otelin çok önemli bir konumda olacağına dikkati çekerek, "Tesise bağlı bir termal otel, Türkiye'de ilk olur" dedi.

Mutlugil de Bursa'nın spor faaliyetleri açısından çok şanslı olduğunu belirterek, "Bursa'da sporun kökleri mevcut. Bir takım çalışmalarla spor alanındaki gelişmeler de hız kazanmaya başladı. Bu tesisin açılışıyla daha da hızlanacaktır" diye konuştu.

Muhabir: Büşra Nur Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: