Türkiye Yardım Severler Derneği Şanlıurfa’ya Hayran Kaldı

Türkiye Yardım Severler Derneği Şanlıurfa’ya hayran kaldı. 18. Bölge toplantısını yapmak için Şanlıurfa’ya gelen Türkiye...

Türkiye Yardım Severler Derneği Şanlıurfa’ya hayran kaldı. 18. Bölge toplantısını yapmak için Şanlıurfa’ya gelen Türkiye Yardım Severler Derneği üyeleri Şanlıurfa’daki değişim ve gelişmeleri öve öve bitiremediler.

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’yı makamında ziyaret eden Türkiye Yardım Severler Derneği’nden oluşan yaklaşık 40 kişi ile birlikte 4 günlük program çerçevesinde Şanlıurfa’ya geldiklerini belirttiler. Ziyaret esnasında Şanlıurfa’nın parklarıyla yeşil alanlarıyla ve tarihi dokusuyla çok güzel bir kent olduğunu aktaran Türkiye Yardım Severler Derneği Başkanı Birsen Eldem “18’inci Bölge Toplantısı nedeniyle Urfa’dayız. Şanlıurfa’ya 5 sene evvelde gelmiştim. Şanlıurfa çok gelişmiş. Modern güzel bir şehir olmuş. Yeşil alanları çoğalmış. Çok beğendik. Çok güzel bir şehir. Şanlıurfa yaşanabilecek bir şehir olmuş. Şanlıurfa Belediye Başkanı Fakıbaba’yı da ziyaret ettik. Kendisine de teşekkürlerimizi ilettik. Çünkü derneğimize çok önem veren bir beyefendi” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaret esnasında Fakıbaba’ya çözüm sürecinin nasıl ilerlediğini soran Türkiye Yardım Severler Derneği üyeleri aldıkları cevap karşısında mutlu olduklarını aktardılar. Belediye Başkanı Fakıbaba ise “Farklı düşünceler olabilir. Buna saygı duyarız. Demokrasi var. Urfa insanı uyum içerisinde yaşar. Kürt, Türk, Arap ayrımı yapmayız. Şu Kürt müdür, Türk müdür ya da Arap mıdır buna bakmayız. Yani biz Urfa’da gerçek mozaiği burada yaşıyoruz. Bu çözüm sürecinde ciddi ve samimi bir şekilde başarıya ulaşırsak burası petrolden çok daha önemli bir bölge. Hatta burası diğer bölgelere yük olmayacak. Bu bölge diğer bölgelere müspet getirisi olan bir bölgeyiz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: