Türkiye Yeni Bir Alışveriş Sitesi İle Uyandı

Günden güne artan hacmi ile lokomotif sektörlerinden biri olmaya aday olan alışveriş sitelerine bir yenisi...

Günden güne artan hacmi ile lokomotif sektörlerinden biri olmaya aday olan alışveriş sitelerine bir yenisi daha eklendi. Yeni bir alışveriş sitesi olmasına rağmen sürekli olarak düzenlendiği kampanyalarla güvenli alışverişin yanı sıra hesaplı alışveriş imkanı da sunan pabucbirakmam.com’a arkadaşını davet eden de kazanıyor. Yeni kampanyayla arkadaşını davet eden herkes 10 TL değerinde hediye çeki kazanırken siteden 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlardan ise kargo ücreti alınmıyor.

Güvenli alışverişe önem verdiklerini belirten site yetkilisi Reha Tokkal, kapıda ödeme seçeneklerinin olduğunu ve ayrıca siteden yapılan alışverişlerde de kredi kartı bilgilerinin sadece sipariş işlemi gerçekleştirilirken kullanıldığını, veri tabanlarında kesinlikle kayıtlı olarak tutulmadığını söyledi. Tokkal, “ Moda hepimizin hayatında önemli bir yer taşımakta. Bu kapsamda, platformumuzda tekstil ürün ve aksesuarlarına daha çok önem veriyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz