Türkiye Yeşilay Cemiyeti Mardin Temsilcisi Günlüoğlu: "Amacımız Özellikle Gençleri Alkol, Sigara, Uyuşturucuve Kumar Gibi Zararlı Alışkanlıklardan Korumaktır"

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Mardin Temsilcisi Lütfü Günlüoğlu, amaçlarının özellikle gençleri alkol, sigara, uyuşturucu ve kumar gibi zararlı alışkanlıklardan korumak olduğunu

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Mardin Temsilcisi Lütfü Günlüoğlu, amaçlarının özellikle gençleri alkol, sigara, uyuşturucu ve kumar gibi zararlı alışkanlıklardan korumak olduğunu söyledi.

Günlüoğlu, Mardin'de faaliyete başlamalarının birinci yıl dönümü nedeniyle Mardin Öğretmenevi'nde basın toplantısı düzenledi.

Geride bıraktıkları 1 yılda 10 bini aşkın öğrenci ile buluştuklarını, onlarca seminer düzenlediklerini, 2 kez genel kurul toplantısı yaptıklarını ifade ederek, yaklaşık 20 camide cuma namazından önce cemaate zararlı alışkanlıklarla ilgili bilgi verdiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Günlüoğlu, çeşitli kurumları ziyaret ederek Yeşilay'a destek talebinde bulunduklarını da anlatarak, "Yeşilay'ın Mardin'de çıtasını yükseltmek için ne gerekiyorsa yaptık, yapacağız. Amacımız özellikle gençleri alkol, sigara, uyuşturucu ve kumar gibi zararlı alışkanlıklardan korumaktır" dedi.

Muhabir: Abdulhalim Çelik / Sema Kaplan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: