Türkiye'de Ihanet Iklimi Oluşturulmaya Çalışılıyor Suçlaması

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, ülkede ihanet ikliminin oluşturulmaya çalışıldığını iddia etti.Türk...

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, ülkede ihanet ikliminin oluşturulmaya çalışıldığını iddia etti.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, sendika şubeleri tarafından organize edilen, MHP ve CHP parti teşkilatlarından da katıldığı “ihanet iklimini deşifre alan açıklaması ve el dövizi sergisi”nde yaptığı konuşmada, seçilen akil insanları sert sözlerle eleştirdi.
Nevşehir’e gelecek sözde akil adamların “PKK şirindir, masumlardır, haklılardır gelin yapmayın barışalım, onlara özerklik verelim” diyeceklerini ileri süren Uğur “Bu sözde heyeti özelleştirme mağdurları işçiler mi karşılayacak, hakarete uğramış kredi kartlarına esir edilmiş memurlar mı karşılayacak, kasası tam takır olmuş esnaf mı karşılayacak, malı para etmeyen çiftçi mi karşılayacak, evladını vatan uğruna şehit vermiş şehit aileleri ve yakınları mı karşılayacak. Tüm bunları bekleyip göreceğiz. Aziz milletimiz bu iklim ihanettir. Bu iklim ülkemizin bölünmesidir, bu iklim Türk’ü anayasadan, her yerden silme iklimidir. Bizler yaşanan sürecin aktörlerini, Nevşehir İline gelecek sözde akil ve diğer akil insanları hafızamıza not ettik bir gün hatırlamak için. Şimdi karar günü ya bu oyunu da bozacağız ya da teslim olacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Uğur konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kaplan mıdır , tilki midir çıkıyor, Türk Bayrağının adı değişsin cüretini gösterebiliyor, ben akil insan oldum , cilvemle milleti ikna ederim diyen artist ağzını şapırdatıyor, diğer taraftan Başbakan daha önce Lazistan ve Kürdistan eyaletleri vardı diyebiliyor. Şehitlerimiz canları ile bu toprakları savunurken , mevcut ortamdan huzur, para, şan şöhret, kat yat alanlar onlar mutlu olurken, bağrına saplanan hançerle huzursuz olanlara utanmadan, şimdi huzur için akil insan görevini aldıklarını söylemektedirler. Hadi oradan artistler. Yakın zamanda Nevşehir’e sözde akil insanlar gelecek. Başkanı meşhur Ahmet Taşgetiren, işçiyi yalnız bırakmış perme perişan olmasına sebep olmuş, tüm ülke gibi, bir ölçüde Nevşehir’i de işçi şehri iken işçisi kalmamış hale getiren TÜRK-İŞ ve O’nun başkanı Mustafa Kumlu ne yüzle gelecekler. Bu mu, bunlar mı akil insan.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: