Türkiye'de ilk oxicur açıldı

TEKİRDAĞ (İHA) - Dünyada pek çok ülkede kullanılan, performansı artırdığı bilimsel verilerle kanıtlanan ve insanların oksijen oranlarını dengeleyen Oxicur ürünlerinin satılacağı ve tanıtılacağı OxiYaşam Trakya Başbayiliği Çorlu'da hizmete açıldı.

Vatandaşa verecekleri hizmetlerle ilgili bilgiler aktaran OxiYaşam Limited Şirketi yöneticisi Süha Güneyi, çalışan insanların motivasyon, çalışabilirlik ve hastalanmamalarına katkı sağlayan bu cihazların çalışanlarlar için bir şans olduğun ifade ederek, "Her gün işe giderken insanlar vücut ağırlıklarını artırmak yerine bu cihaz sayesinde daha zinde gidebilirler" dedi. Ayrıca sodamaster adı verilen bir başka cihazında normal suyu oksijenli su haline dönüştürdüğünü belirten Güneyi, "Atina Olimpiyat Oyunları'nda Alman sporcular sodamaster denilen bu cihazı kullanıyorlar. Bu cihaz sayesinde de kaliteli ve oksijenli su içme şansınız var. Normal sularda litrede 2 miligram bulunan oksijen, doğal kaynak sularında 10 ila 12 miligram arasında bulunuyor. İçilen oksijen ise size litrede 70 miligram oksijen sağlıyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

OxiCur Türkiye Genel Müdürü Semir Berber de Çorlu'da açtıkları yeni yerde tüm ürünlerin satış ve tanıtımlarını yapacaklarını kaydederek, "Tüm bu oksijen gelişimlerinden dünyanın gelişmiş ülkelerinin insanlarının yararlanmaları birer alışkanlık haline geldi. Sonuçlar şaşırtıcı şekilde olumludur. Olimpik takımlarda sporcuların performanslarının yüzde 15 ila yüzde 20 dolayında arttığı tespit edilmiştir. Ayrıca cilde oksijen püskürtmek suretiyle yapılan cilt bakımı ile de cildin hücre yenilenmesi sağlanıyor ve kişiler genç görünüme sahip oluyor" dedi.

OxiCur Trakya Başbayi olan OxiYaşam Limited Şirketi'nde tüm ürünleri satış ve tanıtım hizmetlerinin yapıldığı ve Sodamaster adı verilen cihazın 4 bin 400 euro, vücudun oksijen oranını arttıran ve dengeleyen cihazın ise 7 bin 500 eurodan satılacağı kaydedildi.