"türkiye’de Takım Tutar Gibi Parti Tutma Anlayışı Artık Bitmiştir"

AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, "Türkiye’de artık...

AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, "Türkiye’de artık takım tutar gibi parti tutma anlayışı bitmiştir" dedi.

12 gündür seçim bölgesi Karaman’da halkın sorun ve isteklerini dinleyen AK Parti Karaman Milletvekili Lütfi Elvan, "Ülkemizde siyaset denince vatandaşların aklına seçim zamanlarında kendilerinden oy istemeye gelen ancak sair zamanlarda ortalıkta pek görünmeyen bir siyasetçi profili gelmekteydi. AK Parti ile bu anlayış tamamen ortadan kalktı" dedi. TBMM’deki görevinin dışında tüm zamanını vatandaş ve hemşehrilerinin yanında geçirmeyi tercih ettiğini ifade eden Elvan, halkın içinde onların dertlerini ve sıkıntılarını bire bir dinleyerek sorunlara ve taleplere çözüm bulmaya çalıştığı belirterek, takım tutar gibi parti tutma anlayışının artık terk edilmesi gerektiğini kaydetti. Elvan, vatandaşa kim hizmet ediyorsa kim bu milletin bugününe ve yarınına yatırım yapıyorsa onun desteklenmesi gerekmektedir diye konuştu.

Reklam
Reklam

Taşeli bölgesinin gelecekte önünün açık olduğuna da değinen Elvan, bu bölgenin Akdeniz sahiline çok daha hızlı ve rahat ulaşımını sağlamak için yapılan yol çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Özellikle turizm ve ticari anlamda bölgeye ciddi bir katma değer katacak olan Sarıveliler-Alanya yolunun Kuşyuvası mevkisinin tünellerle geçileceğini, Karaman-Alanya arasının da 2.5 saat olacağını dile getiren Elvan, 200 milyon Türk Lirasına mal olacak olan yolun, bölgenin kalkınmasına da ciddi manada yardımcı olacağını da sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: