Türkiye'den 9 Sanatçı Ve Hayatlarıyla İlgili 9 İlginç Bilgi Ve Hepisinin Tek Ortak Noktası

Hüseyin Karadayı

Türkiye'nin en başarılı DJ'lerinden Hüseyin Karadayı'yı sadece DJ setlerinden tanımıyoruz aslında! Karadayı; 1996'da Perihan Savaş, Münir Özkul, Ayşen Guruda'nın paylaştığı "Ana Kuzusu" dizisinde ve 2000'de Metin Akpınar'ın başrolünde oynadığı Abuzer Kadayıf filminde rol aldı.

Doğukan Manço

Dj ve prodüktör olan Doğukan Manço, motor sporları tutkunu! Türkiye de 2011 Landirenzo Drift Challange ve 2012 Apex Masters Drift Series olmak üzere iki drift yarışına katılan Manço; 2011 yılında derece elde edemezken 2012 yılında Türkiye genel 3. sü ve Final yarışı 1.si oldu.

Reklam
Reklam

Berna Öztürk

Türkiye'de kadın DJ denilince akla gelen ilk isimlerden olan Berna Öztürk aynı zamanda Türkiye'de sansasyon yaratan "Vajina Monologları" adlı tiyatro oyununda yer almıştır.

Simge Sağın

Bu sene klüplerde en çok duyduğumuz şarkılardan olan "Mış Mış" ve bir türlü dinlemeye doyamadığımız "Başı Dertte" nin güzel sesli sahibi Simge Sağın'ın müzik geçmişinde; 4 sene Gülşen'e, 2 sene Yaşar'a ve 2 sene de Serdar Ortaç'a vokalistlik yaptığını biliyor muydunuz?

Serdar Ayyıldız

Mixleriyle Yunanistan, Romanya, Bulgaristan, Mısır, Rusya, Belçika, İtalya ve Fransa radyolarında ilk 10'a kadar yükselen Serdar Ayyıldız, Türkiye'nin en önemli klüplerinde çalmasının yanısıra Tarihte ilk DJ mixerini üreten, dünyanın en iyi DJ ürünleri üreticisi İspanyol şirket ECLER'in her ülkede var olan ulusal "Ecler DJ Divison" adlı oluşumunu Türkiye'de kurdu ve İstanbul ve Eskişehir'de Ecler'in DJ okullarını açtı.

Suat Ateşdağlı

Türkiyenin ilk DJ'lerinden olan ve yurtdışı listelerinde de adını sıkça duyuran Suat Ateşdağlı'nın, Galatasaray'ın taraftar gurubu UltrAslan'ın kurucu üyesi ve ilk başkanı olduğunu biliyor muydunuz?

Reklam
Reklam

Aydın Kurtoğlu

Türk pop müzik camiasına ışık hızıyla, başarılı bir giriş yapan ve "Köle" parçasıyla başarısının kalıcı olacağını ispat eden Kurtoğlu, arabesk müziğin duayen ismi Cengiz Kurtoğlu'nun oğlu! Babasından çok daha farklı bir kulvarda müzik hayatını sürdüren Aydın Kurtoğlu, babasının adı altında kalmayan başarılı isimlerden.

Murat Uyar

Kenan Dogulu ,Serdar Ortaç , Hande Yener , Demet Akalin , Burcu Günes , Murat Boz gibi isimlerle çalışan DJ Murat Uyar, her magazinsel ünlünün söylediği; "işimle gündeme gelmek istiyorum." ilkesini başarıyla uygulayan isimlerin başında geliyor. Hatta o kadar iyi yapıyor ki bu işi, bu bile başlı başına ilginç bilgi haline geliyor.

Aysu Baceoğlu

Podyumlardan sahnelere transfer olan Aysu Baceoğlu da, Jennifer Lawrence gibi cep telefonu yüzünden çıplak fotoğrafları basına yansıyan isimlerden. Yalnız bir farkla! Baceoğlu'nun telefonu hacklenmemiş, tamire gönderirken içinde çıplak fotoğraflarını unutmuştu!

9 İsmin buluştuğu nokta: Lion Club!

Türkiye'nin bu seçkin 9 ismi Sakarya Lion Club sahnesiyle birbirlerine bağlanıyorlar. 17 Temmuz- 7 Ağustos tarihleri arasında Sakarya/ Karasu Akkum Tatil Köyü Lion Club sahnesinde performans sergileyecek bu isimleri canlı dinleyebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Detaylı bilgi ve rezervasyon için: 0546 932 09 32/ 0507 922 10 34

Kapı açılışı: 22:00