Türkiye'nin 2. 122 Acil Servis Hizmetleri İstasyonu Da Başiskele'de Açıldı

Türkiye genelinde ilki geçtiğimiz aylarda Başiskele’de açılan 112 Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun 2.’si olan Naciye Çakan...

Türkiye genelinde ilki geçtiğimiz aylarda Başiskele’de açılan 112 Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun 2.’si olan Naciye Çakan 112 Acil Servis İstasyonu düzenlen törenle hizmete açıldı.

Törene Başisekele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Ferşat Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İng. Oktay Ferşat, İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, AKP İlçe Başkanı Mehmet Ustaoğlu, İl Sağlık Müdürü Şeref Kasımoğlu, Ferşat Group Genel Koordinatör Zeki Gediklioğlu, Başbakanlık Emekli Müşaviri Ali Yüksel, Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Özkar, muhtarlar, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ile çok sayıda vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Ferşat Grup Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Ferşat ilk ikisi Başiskele’ye açılan bu istasyonların Kocaeli genelinde toplam 22 adet olacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Başkan Ayaz konuşmasında şunları kaydetti: “Biz Başiskele’de 3,5 yıldır eser bırakıyoruz. Biz işlerimizle her konuşulanlara cevap veriyoruz. Taş taş üzerine koyuyoruz. Eksikleri değiştiriyoruz. Temsil ettiğimiz fikrin dünya görüşünün ne olduğunu iyi biliyoruz ve ona göre çalışıyoruz. En önemli prensiplerimiz ‘insanı yaştaki devlet yaşasın’ İnsanları yaşatmak için yaptığımız bu hizmetlerin karşılığını görüyoruz. Bu hizmet noktalarını seçerken iki nokta belirledik. Biz bu istasyonlar için bu noktaları özellikle seçtik ve ilçenin iki yakasını bir araya getirdik. Bundan sonra da muhtar, meclis üyemiz ve halkımızla yine kol kola hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu hizmetin hayata geçirilmesinde başkan yardımcım Köksal Ayabakan başta olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. Herkes bu hizmet kervanında yerini alsın.”

Konuşmaların ardından Başiskele Muhtarlar Dernek Başkanı İsmail Özkar, yaptığı hizmet ve çalışmalardan övgüyle söz ederek Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaza muhtarlar adına şık bir plaket takdim etti. Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz da istasyonun yapımını üstlenen Ferşat Grup adına Oktay Ferşata plaket takdim etti. Plaket töreninin tamamlanmasıyla İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu`nun yaptığı dua sonrası istasyonun açılışı yapıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: