Türkiye'nin Azerbaycan Büyükelçisi Alper Coşkun Türkiye-Azerbaycan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle Biraraya Geldi

Azerbaycan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM)'de...

Azerbaycan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM)'de düzenlenen tanışma toplantısında bir araya geldi.

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Türkiye'nin Azerbaycan Büyükelçiliği'ne atanan Alper Coşkun'a yeni görevinde başarılar diledi.

Azerbaycan ile Türkiye Parlamentolararası ilişkilerin önemine değinen AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan; "İki ülke arasındaki Tarihi, Kültürel ve Ekonomi alanında geçmişten günümüze derin bağlar var. Bundan sonraki süreçte de iki ülke ilişkilerini bir çok alanda daha ileri boyutlara taşınması hususunda her kesin katkı sunacağı inanıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Türkiye - Azerbaycan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı ve Adana Milletvekili Necdet Ünüvar Başkanlığında ki toplantıya, Dostluk Grubu Başkanvekili ve Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, Dostluk Grubu Genel Sekreteri ve Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Dostluk Grubu Saymanı ve Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, Dostluk Grubu Yönetim Kurulu Üyeleri Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu ve Büyükelçi Alper Coşkun katıldı.

Dostluk Grubu Başkanı ve Adana Milletvekili Necdet Ünüvar; Azerbaycan'a Dostluk Grubu Üyeleri ile yaptıkları ziyaretleri, görüşmeleri ve her iki ülkenin birbirleriyle olan kardeşlik düzeyindeki bağları olduğunu ifade ettiler.

Türkiye-Azerbaycan Parlamentolararası Dostluk Grubunun diğer Yönetim Kurulu üyeleri ile de tek tek tanışan Büyükelçi Alper Coşkun; Büyükelçi sıfatıyla yaptığı bu ilk toplantıdan memnuniyet duyduğunu ve sık sık Dostluk Grubu Üyeleri ile görüşmek istediğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz