Türkiye'nin Beşinci Yüz Nakli

Türkiye'nin beşinci yüz nakli yapılan Recep Sert'in ameliyat öncesi ve ameliyat anındaki fotoğraf ve görüntüleri basın kuruluşlarıyla paylaşıldı.

Türkiye'nin beşinci yüz nakli yapılan Recep Sert'in ameliyat öncesi ve ameliyat anındaki fotoğraf ve görüntüleri basın kuruluşlarıyla paylaşıldı. Akdeniz Üniversitesi Basın Bürosundan verilen görüntülerde Sert'in hastaneye getirilişi ve ameliyata hazırlık aşamaları yer alıyor. Yüz ile alt ve üst çene nakli yapılan Sert, ameliyat öncesi yaptığı açıklamada, 2007 yılında temizlerken silahın ateş alması sonucu yüzünden yaralandığını söyledi. Bir yıl önce Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan'a muayene olduğunu anlatan Sert, o günden bu yana nakil beklediğini kaydetti. Sert, 17 Temmuz'da saat 16.30'da hastaneden arandığını ve gelmesinin istendiğini ifade etti. Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşadığını belirten Sert, "Her şey daha güzel olacak inşallah" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz