Türkiye’nin en genç muhtar adayı Nüzhetiye’den çıktı

Nüzhetiye Köyü Muhtarı Mehmet Çaycı, geçtiğimiz hafta kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Nüzhetiye Köyü Muhtarı Mehmet Çaycı, geçtiğimiz hafta kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Nüzhetiye köyü mart ayında yeni muhtarını seçecek. İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi mezunu 26 yaşında ki Zafer Beyhan, köyüne muhtar adayı oldu.

Seçimlere kadar aza Mustafa Kaya’nın Muhtar olarak atandığı köyde muhtarlık yarışını başlatan ilk isim basının yakından tanıdığı eski basın mensubu ve yazar olan Zafer Beyhan oldu.

Beyhan, bu adaylık ile Türkiye’nin en genç ve Üniversite mezunu tek muhtarı olmaya da aday oldu. 26 yaşında olan genç muhtar adayı Beyhan, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu yönetimi mezunu. Vatani görevini 8 ay önce tamamlayıp köyüne dönen Muhtar adayı Beyhan, seçilme hakkına 1 ay önce kavuştu.

Reklam
Reklam

Köyüyle ilgili güzel projelerinin olduğunu belirten Beyhan, öncelikli konularının tarım arazilerinin suya kavuşması ve yarım kalan köy içme suyunun şebekeye verilmesinin tamamlanması olacağı ve turizm başta olmak üzere birçok konuda projeleri yapıp, köyü ekonomik ve kültürel açıdan kalkındırmak olduğunu belirtti. Zafer Beyhan, Yönetim de seçil, hizmet bekle anlayışından, çalış hizmet getir anlayışına geçileceğini belirterek. Bütün yapacağı işlerde halkın çıkarlarını gözeteceğini, yapılacak bir işi ya hep beraber ya da hiç yapılmayacağını söyledi.

Nüzhetiye Köyü Muhtarlık seçimlere bir ay kala aday olduğunu açıklayan Beyhan, her ne olursa olsun yeni dönem de çalışan bir yapının oluşması için çalışacağını belirterek, köyünün yok olma eşiğinden kurtulması gerektiğini söyledi. Bu güne kadar köyünün sözcüsü olduğunu belirten Beyhan, bundan sonra da köyün temsilci olarak köyünü her platform da temsil etmek istediğini söyledi. Bunun için de köyünün birlik ve beraberlik için de kendisine desteklerini istedi. Makam ve unvan için değil, hizmet getirmek için geliyorum sloganıyla yola çıkan genç muhtar adayımıza başarılar dileriz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: