Türkiye'nin en hızlı büyüyen 25 şirketi açıklanacak

Türkiye’nin en hızlı büyüyen 25 şirketi, 3 -6 Aralık’ta İstanbul’da yapılacak 2. Küresel Girişimcilik Zirvesi’nde...

Türkiye’nin en hızlı büyüyen 25 şirketi, 3 -6 Aralık’ta İstanbul’da yapılacak 2. Küresel Girişimcilik Zirvesi’nde dünyaya duyurulacak.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde ve AllWorld Network ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ortaklığında, krize rağmen Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerine küresel ölçekte dikkat çekmek amacıyla başlatılan ‘Türkiye 25’ projesine Türkiye’nin dört bir tarafından yüzlerce firma başvuruda bulundu. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yaptığı açıklamada, ‘Türkiye 25’ listesine girecek girişimcilerin önemli kazançlar elde edeceğini söyledi. Hisarcıklıoğlu, "Girişimcilerimiz Allworld'ün, bölgemiz başta olmak üzere, birçok ülkede ortaya çıkardığı başarılı girişimciler ile bir araya gelecek. Başarılı girişimcilerimiz Harvard Üniversitesi'nde liderlik eğitimi alacak. Uluslararası medyada çıkacak haberler sayesinde girişimcilerimizin tanıtımı yapılacak ve yeni iş fırsatları ortaya çıkacak. Türkiye 25'teki şirketler yerli ve yabancı fonların gözdesi olacak. Böylece başarılı girişimcilerimizin sadece Türkiye'de değil, dünya çapında önünü açacağız.” dedi.
Zirvenin açılış konuşmalarını Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın yapması bekleniyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz