Türkiye'nin En İyi Gençlik Meclisi Seçildiler

İstanbul'da gerçekleştirilen 8. Ulusal Gençlik Parlamentosu toplantısında "Türkiye'nin En İyi Gençlik Meclisi" seçilen Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, konsey

İstanbul'da gerçekleştirilen 8. Ulusal Gençlik Parlamentosu toplantısında "Türkiye'nin En İyi Gençlik Meclisi" seçilen Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, konsey başkanı Ali Yıldırım'ı ziyaret ederek, mutluluklarını paylaştı.

Kent Konseyi'nden yapılan açıklamaya göre, Yıldırım'ı ziyaret eden meclis üyeleri, Yıldırım'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Gençlik Meclisi Başkanı Eyüp Dağdeviren, ziyarette yaptığı konuşmada, yaptıkları başarılı çalışmalar sonunda Ulusal Gençlik Parlamentosu tarafından Türkiye'nin en iyi meclisi seçildiklerini vurguladı.

Reklam
Reklam

Dağdeviren, "Bizi, maddi ve manevi olarak destekleyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Yıldırım'a teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Yıldırım da Gençlik Meclisi'ni bu başarıdan dolayı tebrik ettiğini belirtti.

Yıldırım, konuşmaların ardından Gençlik Meclisi üyelerine çeşitli hediyeler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz