Türkiye'nin en iyi kürekçileri Adana'da yarışacak

Adana'da Seyhan Baraj Gölü bu hafta sonu yine kürek şenliğine ev sahipliği yapacak. Türkiye’nin en...

Adana'da Seyhan Baraj Gölü bu hafta sonu yine kürek şenliğine ev sahipliği yapacak. Türkiye’nin en iyi kürek takımları Seyhan Baraj Gölü’nde hem milli takım seçmelerinde boy gösterecek, hem de Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kupasına sahip olmak için mücadele verecek.

Başlangıç noktasını Çukurova Üniversitesi Kayıkhanesi’nin oluşturduğu yarışlar 17-18 Mart tarihlerinde yapılacak. İlk günkü yarışla milli takım seçmeleri niteliğinde olacak. İkinci gün ise Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı kürek yarışları yapılacak.

Reklam
Reklam

Yarışlarda, genç ve büyükler kategorilerinde bay ve bayanlar mücadele edecek. 12 takımın katılacağı şampiyonada 180 dolayında sporcu mücadele verecek.

Şampiyonada şu takımlar mücadele edecek; Fenerbahçe, Galatasaray, Şişecam, Kocaeli Hereke, ODTÜ, Boğaziçi, Türk Balık Adamları, İznik Belediyesi, Fethiye Belediyesi, Alanya Gençlik Spor, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Üniversitesi. CİHAN | http://www.cihan.com.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz