"Türkiye'nin En Temiz Köyleri" Yarışması

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca düzenlenen "Türkiye'nin En Temiz Köyleri" yarışmasında İpsala'nın Paşaköy, Yapıldak ve Sarıcaali köyleri Edirne genelinde ilk üç

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca düzenlenen "Türkiye'nin En Temiz Köyleri" yarışmasında İpsala'nın Paşaköy, Yapıldak ve Sarıcaali köyleri Edirne genelinde ilk üç sırada yer aldı.

İpsala Kaymakamlığı'nda düzenlenen ödül töreninde konuşan İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, muhtarların köylerin temiz tutulmasına yardımcı olduğunu söyledi.

Vatandaşların yarışma dolayısıyla evlerini ve çevresini temiz tuttuğunu belirten Gürbüz, şunları kaydetti:

"Köy muhtarlarına bilgisayar ve yazıcı alabilmeleri için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca ödenek aktarılacaktır. Paşaköy, Yapıldak ve Sarıcaali köyleri Edirne'nin temiz köyleri arasında ilk üç sırada yer aldı. Ancak, Türkiye genelinde dereceye giremedi. Amacımız Türkiye derecesi yapmaktır."

Reklam
Reklam

Muhabir: İsmail Aliş / Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: