Türkiye'nin Fotoğraf Dalında İlk Kadın Profesörü, Eğitimde 50. Yılını Erzurum'da Köy Okulunda Kutladı

Türkiye'nin fotoğraf dalında ilk kadın Profesörü olan Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr....

Türkiye'nin fotoğraf dalında ilk kadın Profesörü olan Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güler Ertan, eğitimde ki 50. yılını Erzurum'da köy okulunda küçük öğrencilerle birlikte kutladı.

Britanya Kadın Derneği mensuplarıyla birlikte Erzurum'a gelen Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güler Ertan, Aziziye ilçesine bağlı Demirgeçit Köyü İlköğretim Okulu bahçesinde eğitimde ki 50. yılını küçük öğrencilerle birlikte kutladı. Küçük öğrencilerle hoşça vakit geçiren Prof. Dr. Ertan, "Türkiye'nin fotoğraf dalında ilk kadın Profesörü olarak meslekte ki 50. yılım. Bugün de bu güzel köyde çocuklarımızla 50. Yılımı kutlamanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: