Türkiye'nin Gururu Olmak İstiyoruz

Türkiye 23-19 Nisan 2012 tarihleri arasında Erzurum'da düzenlenecek olan 2012 Dünya Karışık Çiftler Curling Şampiyonası...

Türkiye 23-19 Nisan 2012 tarihleri arasında Erzurum'da düzenlenecek olan 2012 Dünya Karışık Çiftler Curling Şampiyonası için seferber olurken, tüm hazırlıklar da bu doğrultu da yapılıyor.

Milli Piyango Curling Arena'da yapılacak olan şampiyona öncesinde Türkiye'yi şampiyonada temsil edecek olan Erzurum Gençliksporlu Elif Kızılkaya ve Kocaelili İlhan Osmanağaoğlu Erzurum'da kampa girdi.

Curling Milli Takımı Antrenörü Fatih Ağduman yönetiminde kampa giren iki sporcu hazırlıklarını harıl harıl sürdürüyor. Türkiye'yi temsil edecek olan iki Milli sporcu, Erzurum seyircisinin önüne çıkacağı günü büyük bir heyecanlı beklerken, Antrenör Fatih Ağduman'ın bir dediğini iki etmemeye çalışıyor. İki milli sporcu, bu günlerde harıl harıl çalışırken, Antrenör Ağduman'ın verdiği taktikleri harfiyen yerine getirmeye çalışıyor.

Reklam
Reklam

TARİHE GEÇMEK İSTİYORUZ

Antrenör Fatih Ağduman yönetiminde Mecidiye Mahallesi'nde bulunan Milli Piyango Curlin Arena'da kampa giren Elif Kızılkaya ve İlhan Osmanağaoğlu, hedeflerinin iyi bir derece yapmak olduğunu belirterek, ilk kez mücadele edecekleri Karışık Çiftler Şampiyonasında tarihe geçmek olduğunu söyledi. Milli takım forması ile Türkiye'yi temsil edecek olmanın gururunu yaşayan iki milli curlingçi, şimdiden tribünlerin dolmasını ve kendilerine destek verilmesini istedi. Antrenör Fatih Ağduman'da yoğıun bir çalışma temposunun ve yapılan seçmeler sonrası iki sporcunun Milli takım forması ile ülkemizi temsil etmeleri için Milli takıma aldıklarını belirterek, zorlu şampiyona öncesinde iki sporcusuna da güvendiğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: