Türkiye’nin Ilk Çocuk Iftarı Esenler’de

Esenler Belediyesi bu sene Ramazan’ın ilk günü Türkiye’nin ilk çocuk iftarını düzenliyor. İlk defa organize...

Esenler Belediyesi bu sene Ramazan’ın ilk günü Türkiye’nin ilk çocuk iftarını düzenliyor.

İlk defa organize edilecek “Çocuk İftarı”na, aralarında engelliler de dâhil yaklaşık 5 bin çocuk ile annesi katılacak. İftarda ayrıca Esenlerli yetim çocuklar, dünyanın çeşitli ülkelerinden yetim çocuklarla buluşarak Ramazan’ın manevi ikliminde aynı masayı paylaşmanın sevincine ortak olacaklar.

O güne özel düzenlenecek kültür ve sanat programlarında çocuklar, unutamayacakları bir gün yaşayacaklar. İftar saatinden sonra Karagöz Hacivat gölge oyunları, animasyon, Jonglör, İllüzyonist ve TRT Çocuk Paytak Show’un sevilen ismi Kerem Eser’in gösterilerinin yanı sıra çocuk semazenler de sahne alacak. Her etkinliğin çocuklar düşünülerek hazırlandığı Çocuk İftarı’nda, keyifli vakit geçirecek çocuklar, iftardan yıllar sonra çocuklarına anlatabilecekleri hatıralarla dönecekler. İftar sonunda çocuklara sürpriz hediyeler verilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: