Türkiye'nin İlk Sivil Patlayıcı Şirketi 25. Yılını Kutladı

Sektöründe dünya şirketi olma yolunda hızla ilerleyen Nitromak.dnx A.Ş., 25. yılını Soma ilçesinde kutladı. Çatı...

Sektöründe dünya şirketi olma yolunda hızla ilerleyen Nitromak.dnx A.Ş., 25. yılını Soma ilçesinde kutladı. Çatı Restoran'da düzenlenen yemekli kutlama programına Nitromak.dnx A.Ş Genel Müdürü Chris Howes, Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Patır, Berna Çağlar, Bahadır Aydoğan, Burak Gönen ve şirket personeli katıldı.

Patlayıcı madde ve patlatma hizmetleri veren Ankara merkezli Nitromak, 1988’de özel sektör tarafından kurulan alanındaki ilk şirket oldu. Nitromak, sivil amaçlı patlayıcı sektöründe, dünyada üçüncü nesil patlayıcılar olarak adlandırılan suya dayanıklı, emniyetli ve yüksek performanslı emülsiyon patlayıcıları Türkiye’de ilk üreten kuruluş konumunda.

Reklam
Reklam

Geceye yeni Genel Müdür Chris Howes'in yanı sıra Ankara'dan Yönetim Kurulu üyeleri Orhan Patır, Berna Çağlar, Bahadır Aydoğan, Burak Gönen ve firma çalışanları katıldı. Firmanın 25 yılı geride bırakması sebebiyle üzerinde Nitromak yazan bir pasta kesildi.

Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Patır, yaptığı konuşmada, 19 yıl boyunca Nitromak.dnx Soma Tesisleri'nde genel müdür yardımcısı olarak çalıştığı Nitromak.dnx A.Ş.'ye emeği geçenlere çalışmalarından ötürü teşekkür etti, şirketin dünya çapında firma olması için var güçleriyle çalıştıklarını belirtti.

Genel Müdür Chris Howes ise, "Türkiye Pazarı yanında, dünya çapında bir şirket olma yolunda hızla ilerliyoruz. Şirketimiz Afrika, Avrupa ve Doğu Avrupa'ya da açılarak hızla büyüyor" dedi.

Gecede, 15 yıldan bu yana şirkette hizmet veren personele plaket ve hediye çekleri takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: