"Türkiye'nin kurtuluşu seçimle olacak"

İZMİT (İHA) - Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, partisinin Kocaeli teşkilatı tarafından düzenlenen iftara katıldı.

Grand Yükseliş Oteli'nin girişinde partililerin alkışları ile karşılanan Mumcu akşam ezanı okununca salona girdi. Alkışlarla karşılanan Mumcu hemen iftarını açtı. 600 kişinin davet edildiği iftar yemeğine 1500 kişi gelince otel yönetimi ve parti yöneticileri zor anlar yaşadı. Bazı partililer geldikleri gibi geri dönerken, bazıları salonda yer olmayışına aldırış etmeden mutfaktan çıkan garsonların elindeki yemek tabaklarını kaptı. Görevliler masalara yemekleri götürmek için büyük uğraş verirken, yemeği kapan partililer buldukları tatlı kaşığı yada çatal ile oruçlarını ayakta açtı. Şanslı olan partililer yemek yerken, bazıları masalardan buldukları pide parçaları, sigara yada su şişeleri ile orucunu açtı. Yemeğin ardından partililerin alkışları arasında kürsüye gelen Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, salondan büyük alkış aldı.

Reklam
Reklam

Mumcu konuşmasında hükümete yüklenirken, partililerden daha fazla çalışmalarını istedi.

Anavatan Partisi Genel Başkanı Mumcu, hükümetin niyeti bozduğunu söyleyerek, "Bu hükümet geldiği günkü niyeti taşımıyor. Bu hükümetten milletin hayrına milletin selametine bir şey beklemek boşunadır. Türkiye'nin ihtiyacını duyduğu bilgiyle, tecrübeyle, birikimle donanmış ama sadece bunlarla değil ülkesine ve milletine sadakat ile aşk ile adanmışlık ile dolu evlatları var. Onlar bugün Anavatan Partisi'nde yeniden toplanıyorlar ve ülkelerini ülküleri haline getirerek kendi varları ile kendi canları ile kendi hayatları ile kendi kanları ile ülkelerine hayat vermek için yola çıkıyorlar. Önemli olarak iktidar sahibi olmak değil, iktidar ile ne yapılacağını bilmektir. İktidar olunca yolunu şaşırıp niyeti bozan istikametten çıkan bir iktidar, elinde yıllarını israf etti ve maalesef edecek gibi gözüküyor. Yakın zamanda bir seçim olur mu bilemiyorum.

Ama Türkiye'nin kurtuluşu bir seçim ile olacak" dedi.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Erkan Mumcu'ya Kocaelispor forması ve atkısı hediye edildi.

Reklam
Reklam