Türkiye’nin Türk cumhuriyetleri ile ilişkileri İstanbul’da masaya yatırılıyor

Türkiye’nin bağımsızlıklarının 20. yılında Türk cumhuriyetleri ile ilişkileri İstanbul’da masaya yatırılıyor. “Bağımsızlıklarının 20. yılında Türk...

Türkiye’nin bağımsızlıklarının 20. yılında Türk cumhuriyetleri ile ilişkileri İstanbul’da masaya yatırılıyor. “Bağımsızlıklarının 20. yılında Türk cumhuriyetleri ve Türkiye ile İlişkileri’’ konulu uluslararası sempozyum yarın başlıyor. Üsküdar ‘daki Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek 2 günlük sempozyum, Cumhurbaşkanlığı’nın himayesinde yapılıyor.
Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa İsen'in katılımı ile açılışı yapılacak sempozyumda, Türk Cumhuriyetleri ve Türkiye ile ilişkileri akademisyenler tarafından konuşulacak.

Reklam
Reklam

Sempozyuma;Türkiye, Rusya, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Türkmenistan ve Özbekistan’dan çok sayıda akademisyen konuşmacı olarak katılıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: