Türkiye'ye Sığınan Suriyeliler

Deniz Feneri Yardım Derneği'nin Suriyeli sığınmacılar için İstanbul'dan gönderdiği gıda, giyim, temizlik ürünleri ve battaniyeden oluşan yardım tırı Kırıkhan ilçesine

Deniz Feneri Yardım Derneği'nin Suriyeli sığınmacılar için İstanbul'dan gönderdiği gıda, giyim, temizlik ürünleri ve battaniyeden oluşan yardım tırı Kırıkhan ilçesine ulaştı.

Deniz Feneri Derneği yetkilisi Doğan Selçuk, yaptığı açıklamada, Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde sayıları 15 bine yaklaşan ve her geçen gün artan Suriyeli sığınmacılara yardım etmeye devam edeceklerini, ayrıca ihtiyaç sahibi ilçe halkına da gerekli yardımların yapılması için Umuteli Derneği yetkilileri ile görüştüklerini bildirdi.

Reklam
Reklam

Kırıkhan Umuteli Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Nur Kokum da, "Kırıkhan'da tamamen gönüllülük esasına göre yapılan çalışmalar takdire şayan bir biçimde devam etmektedir. Vatandaşlardan ayni ve nakdi yardımların devamın bekliyoruz. Özellikle kömür, gıda ve battaniyeye çok büyük ihtiyaç var" dedi.

Muhabir: Ekrem Sarcan / Salim Taş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: