Türkiye'ye Sığınan Suriyeliler

İstanbul'un Tuzla belediyesi, ülkelerindeki olaylardan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyelilere yapılan yardımların daha kolay ulaştırılmasını sağlamak amacıyla Kırıkhan Hatay Yardımlaşma Derneğine araç bağışladı.

İstanbul'un Tuzla belediyesi, ülkelerindeki olaylardan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyelilere yapılan yardımların daha kolay ulaştırılmasını sağlamak amacıyla Kırıkhan Hatay Yardımlaşma Derneğine araç bağışladı. Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, araç tesliminde yaptığı konuşmada daha önce Suriyelilere Tuzlalıların desteğiyle 4 tır dolusu malzeme yardımında bulunduklarını hatırlattı. Olaylar nedeniyle Türkiye'ye sığınan Suriyelilere yapılan yardımların daha kolay ulaştırılması için şimdi de panelvan tipi araç bağışladıklarını ifade eden Yazıcı, desteklerinin devam edeceğini söyledi. Kırıkhan Hatay Yardımlaşma Derneği Başkanı Nuri Çaydan da katkılarından dolayı Tuzla Belediyesine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: