Türkiye’ye Sığınan Suriyeliler

HATAY (AA) – Koordinatör Vali Veysel Dalmaz, ülkesindeki olaylardan kaçarak Türkiye’ye sığınan Suriyelilerin kaldığı Yayladağı ilçesindeki çadır kentte incelemelerde bulundu.

HATAY – Koordinatör Vali Veysel Dalmaz, ülkesindeki olaylardan kaçarak Türkiye’ye sığınan Suriyelilerin kaldığı Yayladağı ilçesindeki çadır kentte incelemelerde bulundu. İlçede 3 bin 500 Suriyelinin kaldığı YİBO çadır kentini ziyaret eden Dalmaz, burada Yayladağı Kaymakamı Turan Yılmaz, çadır kent idarecileri ve Türk Kızılayı ekipleri tarafından karşılandı. Kaymakam Yılmaz ve yetkililerden bilgi alan Dalmaz, çadır kent içerisinde de incelemelerde bulundu. Dalmaz, Suriyeli temsilcilerle görüştükten sonra ilçeden ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: