Türkiye’yi Dolaşan Spor TIR’ı Finalini Ümraniye’de Yaptı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından, ‘Gelin Spor Yapalım Tek...

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından, ‘Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun’ projesi kapsamında Türkiye’yi dolaşan Spor TIR’ı finalini Ümraniye’de yaptı.

Törene Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, milli rallici Burcu Çetinkaya, belediye başkan yardımcıları, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda semt sakini katıldı. Küçük yaş karate gösterisinin ardından söz alan Ümraniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Kılıç, "Bakanlığımızın ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu bu projeyi Ümraniye’de gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

Reklam
Reklam

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, "Bütün Türkiye’de 50 vilayeti dolaşan Spor TIR’ı, finalini Ümraniye Meydanı’nda gerçekleştiriyor. Bu final programının Ümraniye’de düzenlenmesini sağlayan yetkililerimize teşekkür ederim. Emeği geçen herkesi kutlarım." diye konuştu.

Ümraniye ilçesinin İstanbul’un 3. büyük, Türkiye’nin ise 7. büyük ilçesi olduğuna değinen Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek de “Spor sadece çocuklara ve gençlere has bir konu değil. 7’den 70’e herkesin spor yapması sağlık için çok önemli. Bu organizasyonu düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: