Türkiye'yi Miras Halk Dansları Topluluğu Temsil Edecek

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Uluslararası Halk Dansları Festivali'nde Türkiye'yi temsil edecek olan Samsun Miras Halk...

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Uluslararası Halk Dansları Festivali'nde Türkiye'yi temsil edecek olan Samsun Miras Halk Dansları Topluluğu Gençlik ve Spor Kulübü üyelerini kabul etti.

Miras Halk Dansları Topluluğu Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Tolga Köksal, ziyarette yaptığı konuşmada, “06-17 Temmuz 2013 tarihleri arasında Fransa’nın Lyon şehrinde düzenlenecek olan Uluslararası Halk Dansları Festivali'nde Samsun yöresi oyunları ile Ülkemizi ve Samsunumuzu en iyi şekilde temsil edeceğiz. 20 ülkeden başarılı halk dansları topluluklarının katılacağı Uluslararası Halk Dansları Festivalinde bilgi, birikim ve heyecanımızla adımızı hem ulusal, hem de uluslararası arenalarda duyuracağız. Sayın Valimize bu konuda bilgi vermek amacıyla ziyarete geldik. Bizleri kabul ettiği için, Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy'a çok teşekkür ederiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hüseyin Aksoy, “Türkiye, kültürün her alanında dünyanın çok çeşitli ve çok zengin olduğu ülkelerinden birisidir. Sizler güzel bir kültür değerimizi sürdürebilmek adına güzel işler yapıyorsunuz. Kültürümüze sahip çıktığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah Fransa’nın Lyon şehrinden iyi bir dereceyle dönersiniz. Başarılar diliyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: