Türklerin rakı keyfi Maldivler’e uzandı!

Maldivler, Seyşeller, Mauritus adalarında otelleri olan Contance’ın CEO’su Vallet, Türkiye’deki içki düzenlemesine gönderme yaparak “Mey ile anlaştık, misafirlerimizi rakısız bırakmayız” dedi

Maldivler, Seyşeller, Mauritus ve Madagaskar’da farklı bütçelere uygun 7 otel işleten Constance Hotels & Resorts CEO’su Jean Jacques Vallet, Mey İçki ile anlaşma yaptıklarını, otellerine gelecek Türk müşterilerin akşam yemeklerinde rakısız kalmayacaklarını söyledi. Seyahat acentasıyla anlaşma yapmak için İstanbul’a gelen Vallet, “Türkiye’de alkollü içeceklerle ilgili yeni bir düzenlemenin önümüzdeki aylarda devreye gireceğini öğrendim. Bizim sistemimizden farklı. Şunu söyleyebilirim Türkiye’den gelecek misafirlerimiz otellerimizde diğer içkilerin yanı sıra rakılarını da rahatça içecek” dedi. Cumhurbaşkanlığı tarafından önceki gün onaylanan yasayla başta içkinin reklam ve pazarlaması olmak üzere 90 gün sonra Türkiye’de yeni kurallar uygulanmaya başlayacak.

Reklam
Reklam

4 mevsim tatil
Vallet, Türk Hava Yolları’nın direkt uçuşlara başlaması sayesinde Hint Okyanusu’nun cennet adalarında yeralan Constance Hotels & Resorts otellerine daha fazla Türk ziyaretçi gelmesini beklediklerini söyledi.
Vallet, Hint Okyanusu’ndaki 7 otelde 1975’ten bu yana dünyanın dört bir yanından gelen turistlere eşsiz doğa ile konforu birarada sunduklarını belirterek, şöyle konuştu:

“Türkiye’den daha fazla turist çekebilmek amacıyla seyahat acentası Opus DMC ile anlaşma imzaladık. Otellerimizin konumlandığı adaların ılıman iklimi sayesinde dört mevsim Türk tatilseverleri ağırlayabileceğiz. Yerel lezzetleri dünya mutfağı ile buluşturan restoranlarımız, dünyaca ünlü markalarca işletilen spa’larımız, golf tesislerimiz, ‘çoçukların adası’ temalı çocuk kulüplerimizle Türk misafirlerimize benzersiz tatil yaşatmak istiyoruz.”

Cennet adalara vize yok
Constance Hotels & Resorts Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Oya Mumcuoğlu, Constance otelerinin bulunduğu adalardan sadece Madagaskar’ın vize uyguladığını, diğer adalar olan Mauritus, Seyşeller ve Maldivler’e vizesiz gidilebildiğini söyledi.
Patrikhane’nin resmi acentesi
İstanbul Rum Patrikanesi’nin resmi acentesi olan ve 2008’den bu yana Moskova Ortodoks Patrikanesi’nin Türkiye’deki resmi acenteliğini üstlenen Opus DMC, Yunanistan incentive ve kongre pazarının yüzde 80’ini elinde tutuyor.

Reklam
Reklam

İngiltere ve Amerika pazarına yatırım yapma kararı alan şirket, İngiltere’de yerleşik bir temsilcilik oluşturdu. 2013 yılından itibaren faaliyet alanlarını geliştirmek isteyen Opus DMC, Constance Otelleri’nin ve Myconian Collection Otelleri’nin Türkiye temsilciğini aldı. Kaynak: Milliyet