Türkmenoğlu Ve Akış'ın Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

AK Parti Konya Milletvekilleri Ayşe Türkmenoğlu ve Mustafa Akış, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Konya Milletvekilleri Ayşe Türkmenoğlu ve Mustafa Akış, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Türkmenoğlu, mesajında, bayramların, "Biz" olmanın "Ben" olmaktan daha önemli olduğunun hatırlandığı, acı ve hüzünlerde olduğu gibi, sevinçlerin de paylaşıldığı ve birlik beraberliğin daha da pekiştiği bir ortama vesile olduğunu belirtti.

Türkmenoğlu, şunları kaydetti:

"Kurban Bayramı'nın, ülkemizde, Konya'da, İslam aleminde ve tüm dünyanda barışı, kardeşliği, dostluğu, hoşgörüyü, yardımlaşmayı, paylaşmayı ve dayanışmayı pekiştirmesini diliyorum. Tüm İslam aleminin, bayrama ulaşamayan başta aziz şehitlerimizin ailelerinin ve tüm hemşehrilerimin bayramını içtenlikle kutluyor, saygı ve sevgiler sunuyorum."

Reklam
Reklam

-Akış'ın mesajı-

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış da mesajında, kurbanın, insanın Allah'a yaklaşmasına ve onun rızasını kazanmasına vesile olan bir ibadet olduğunu vurguladı.

Akış, şöyle devam etti:

"Bayramlar, her yıl gelip geçen sıradan bir tatil günü değil, insani ve dini güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik, sevgi ve saygının güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun bütün kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir. Bu ülkede farklılıklarımızı zenginlik olarak görüp, barış, hoşgörü ve kardeşlik içerisinde yaşamalıyız. Bu vesileyle tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle tebrik eder, bayramın milletimize, ülkemize, dünyamıza ve bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim."

Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: