Türkmenoğlu'dan Suriyeli Aileye Ziyaret

AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi tarafından Konya'da misafir edilen Suriyeli aileyi evlerinde ziyaret

AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi tarafından Konya'da misafir edilen Suriyeli aileyi evlerinde ziyaret etti.

Türkmenoğlu, Suriye'de yaşanan iç savaş nedeniyle ülkelerini terk eden aileleri Konya'da misafir etmenin kendilerinin görevi olduğunu belirtti.

Komşu ülkede yaşanan vahşetin kısa bir süre sonra biteceğini beklediklerini dile getiren Türkmenoğlu, "Kimse Yok Mu Derneği'nin konuğu olan 5 Suriyeli aileden birini ziyaret etmeyi uygun gördük. Konya'da misafir olan bu aileler için bizlere düşen görevi her zaman yapmaya hazırız. İnşallah Suriye'deki vahşet bir an önce biter ve bu aileler evlerine ve yurtlarına dönerler" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kimse Yok Mu Derneği Konya Şube Başkanı Hasan Kıratlı ve Şube Müdürü Hasan Aşçı ise derneğe gelen talep üzerine incelemeler yaptıklarını, sonuç olarak 5 aileyi misafir olarak konuk ettiklerini ifade etti.

Kıratlı, bu ailelerin tüm masrafları dernek tarafından karşılandığını sözlerine ekledi.

Muhabir: Muhammed Boztepe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: