Türkoğlu Belediyesi Aşure Dağıttı

Türkoğlu Belediyesi Muharrem ayı dolayısıyla halka aşure ikram etti.

Türkoğlu Belediyesi Muharrem ayı dolayısıyla halka aşure ikram etti.

Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, yaptığı açıklamada, Muharrem ayı dolayısıyla geleneksel olarak aşure etkinliği düzenlediklerini ifade etti.

Taşhan, hazırlanan aşurenin Cuma namazı sonrası ilçedeki tüm camilerde halka ikram edildiğini belirterek, "Bizler uzun zamandır bu topraklarda hep birlikte yaşıyoruz ve birbirimizden ayrılamayız. Bu anların daha güzel günlere taşınması ve hep birlikte tek yürek olarak bu ülkenin geleceği için çalışmalıyız" dedi.

Reklam
Reklam

Etkinliğe, Cumhuriyet Savcısı Fatih Adıgüzel, İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş Ahmet Ziya Çelik, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Kara, AK Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Seydihan Bozdoğan ile vatandaşlar katıldı.

Muhabir: İzzet Mazı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: