Türkoğlu İlçe Müftülüğü'nden Iftar

Türkoğlu İlçe Müftülüğü tarafından, bölge yatılı Kur'an-ı Kerim kursunda iftar programı düzenlendi.

Türkoğlu İlçe Müftülüğü tarafından, bölge yatılı Kur'an-ı Kerim kursunda iftar programı düzenlendi.

İftar yemeğine, İlçe Kaymakamı Tuncay Akkoyun, İl Müftüsü Muhammed Gevher, Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, Belde Belediye Başkanları Osman Okumuş ve Mehmet Bezirci, İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş Ahmet Ziya Çelik, daire amirleri, din görevlileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve esnaf katıldı.

İftar zamanını bekleyen davetlilere ney eşliğinde ilahi ve kasideler dinlettirildi. Kur'an-ı Kerim ve dualar okundu.

Reklam
Reklam

İlçe Müftüsü Hacı Bilal Polat, yaptığı konuşmada, ramazan ayının Müslümanlar için önemine değinerek, "Manevi derecesi çok yüksek olan ramazan ayı Müslümanları yalandan, dolandan, zinadan iftiradan, ve bütün kötülüklerden uzak tutmalı. Çünkü bu ay bir yıllık maddi ve manevi kirlerden arınacağımız, manevi duyguların coştuğu, tövbe edip Allah'a yakınlaşma duygularının arttığı bir fırsat ayıdır" dedi.

Muhabir: İzzet Mazı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: