Türkoğlu'nda şehit aileleri yalnız bırakılmadı

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde, Kaymakam Tuncay Akkoyun, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Kd. Bşv. Ahmet Ziya...

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde, Kaymakam Tuncay Akkoyun, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Kd. Bşv. Ahmet Ziya Çelik ve İlçe Emniyet Amiri Hanifi Özkan, şehit ve gazi ailelerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.
Kaymakam Tuncay Akkoyun, ziyarette yaptığı konuşmada, "Evlatlarınız, bu ülkenin birliği, dirliği ve bölünmez bütünlüğü için şehit düştüler, gazi oldular. Gazilerimiz de şehitlerimiz gibi bu vatan ve bayrak için kendilerini kurşuna siper ederek kendilerini feda ediyorlar. Makamları kutlu olsun. Gazilerimiz ve şehitlerimiz için neler yapsak azdır. Acılarınızı paylaşıyor, şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz." dedi.
Ziyarette bulunduğu ailelerin sıkıntılarını dinleyen ve ihtiyaçları olup olmadığını soran Akkoyun, "Vatanımız için hayatlarını feda eden şehitlerimizin ailelerine her zaman kapımız sonuna kadar açıktır." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz