Türkoğlu‘nda SODES projelerinin tanıtım toplantısı yapıldı

Kahramanmaraş Türkoğlu Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Sosyal Destekleme Programı (SODES) projelerinin tanıtım toplantısı yapıldı.<br/>Esnaf kredi kefalet...

Kahramanmaraş Türkoğlu Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Sosyal Destekleme Programı (SODES) projelerinin tanıtım toplantısı yapıldı.
Esnaf kredi kefalet kooperatifi toplantı salonunda düzenlenen SODES tanıtım toplantısına Kaymakam Tuncay Akkoyun, İlçe Emniyet Amiri Hanifi Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Tiyek, şube müdürleri, daire müdürleri ve okul müdürleri katıldı.
Kaymakam Tuncay Akkoyun, söz konusu eylem planında ekonomik kalkınmanın gerçekleştirilmesi, sosyo kültürel gelişmenin sağlanması, kurumsal kapasitenin geliştirilmesi gibi başlıklar anlatıldı. Akkoyun, "Bölgede sosyal kalkınmanın gerçekleştirilmesi ve sosyal refahın artırılması için yoksulluk, göç ve kentleşme gibi sosyal sorunların giderilmesine yönelik yerel dinamiklerin harekete geçirilerek, istihdam edilebilirliğin artırılması, meslek edindirme, gelir getirici faaliyetlerin geliştirilmesi, sosyal içermenin sağlanması ile kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin desteklenmesi mümkün olan SODES projeleri hazırlanış itibari ile diğer projelerden daha basit olduğu için önem arz etmektedir.
Beklentimiz, eğitim başta olmak üzere sosyal içerme, kültür, sanat ve spor alanlarında kurumlarımızın azami gayret göstererek söz konusu programdan maksimum fayda elde etmesidir.” dedi.
Konuşmaların ardından, ARGE ve Projeler Koordinasyon ekibi Erol Aydar, Turgut Gürsoy, Feridun Topal tarafından (SODES)’in tanıtımı yapıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz