Türközen Okul Müdürleriyle Buluştu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen...

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen olmak üzere ilçedeki 23 okulun müdürleriyle düzenlenen bir toplantıda buluştu.

Ayvalık Belediyesine ait Boğaziçi Otel’de yapılan toplantıda; okulların halka açılması konusu masaya yatırıldı. İlçe genelindeki okullarda ders saatleri dışında; sergiler, konferanslar ve sportif faaliyetlerin de yapılarak daha verimli bir hale getirilmesinin öngörüldüğü toplantıda, bu amaçla yapılabilecek çalışmalar ışığında okullarda peyzaj ve bahçelerin de kullanımı için Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen’den destek isteyen okul müdürleri karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Türközen’e ilçedeki okullara vermiş olduğu destekle, yapmış olduğu hizmetler ve manevi katkılar nedeniyle teşekkürlerini ilettiği gözlenen okul müdürleri söz konusu desteklerin sürmesi temennilerinde bulundu.

Reklam
Reklam

Başkan Hasan Bülent Türközen ise, Ayvalık Belediyesi’nin eğitim ve öğretimi her şeyden üstün gördüğüne vurgu yaparak, ilçedeki okullara yönelik vermiş oldukları desteklerin artarak süreceğinin altını çizdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: