Türközü Semt Stadının Yapımına Başlandı

Mamak Belediyesi, Türközü Mahallesi’nde 30 bin metrekare alan üzerinde projelendirdiği semt stadının yapım çalışmalarına başladı.Mamak’ta...

Mamak Belediyesi, Türközü Mahallesi’nde 30 bin metrekare alan üzerinde projelendirdiği semt stadının yapım çalışmalarına başladı.

Mamak’ta birbirinden iddialı spor yatırımlarını hataya geçirerek hızla tamamlayan Mamak Belediyesi, Türközü Mahallesi’nde binlerce metrekare alan üzerine planladığı semt stadının yapımına başladı. İçerisinde revir, koşu yolu, soyunma odaları, hakem odaları bulunan semt stadı projesinin hafriyat alımı tamamlanarak, türbinlerinin temel atım çalışmalarına başlandı. 3 bin kişi kapasitesiyle Türközü’nde yaklaşık 30 bin metrekare alan üzerine projelendirilen semt stadı, içerisinde pek çok ekstra donatıyı bir arada bulunduracak. Birçok spor organizasyonuna ev sahipliği yapabilecek şekilde tasarlanan semt stadı projesi Mamak’ın dört bir noktasında yükselen spor yatırımlarının son halkası olarak dikkat çekiyor. Semt stadı tamamlandığı zaman Türközü Mahallesi’ni yüzme havuzu ve spor kompleksi ile birlikte Mamak’ın spor merkezi haline getirecek.

Reklam
Reklam

Göreve geldikten sonra Mamak’ta büyük bir dönüşüm hamlesi başlattığını ve gelinen noktada Mamak’ın çok önemli kazanımlar elde ettiğini anlatan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Mamak’ta çok ciddi ve büyük yatırımlar ortaya koyuyoruz. Temel olarak projelerimizi belli başlı bir takım sistematikler çerçevesinde kurguluyoruz. Bazı projelerde öncelikli olarak Mamaklılar düşünülüyorken, bazı projelerde tüm Başkentlilerin faydalanabileceği şekilde tasarlıyoruz. Kentsel dönüşümde yakaladığımız başarılı performansı her alana taşımak istiyoruz. Bu nedenle yönetim olarak sadece gecekondu sorununu çözmekle kalmıyor, değişimi ve dönüşümü çok daha köklü bir hale getirecek yatırımları hayat geçiriyoruz. Kentsel dönüşümle başlayan değişimi spor yatırımlarıyla da adeta taçlandırıyoruz. Mamak sınırları içerisinde birbirinden önemli spor yatırımları hızla yükseliyor. Çok yakında büyük açılışlarla vatandaşlarımızın hizmetine sunacağımız bu spor yatırımlarının yanı sıra yeni projelerin de startını veriyoruz. Projeler, adım adım hayata geçiyor; Mamak hızla değişiyor” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: