TURMEPA'nın yıldönümü yemeği

Deniz Temiz Derneği TURMEPA'nın on sekizinci yıldönümü yemeği, Kurucu ve Onursal Başkanı Rahmi Koç ile Yönetim Kurulu Başkanı Tezcan Yaramancı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

500'ü aşkın deniz gönüllüsü dernek üyesi ve İstanbul cemiyet hayatının bir çok tanınmış simasının katıldığı gecede, Beşiktaş Four Seasons Hotel İstanbul at the Bosphorus'un salonu, vakko espas tarafından deniz ve marina konseptiyle hazırlandı.

Ana Sponsoruluğunu CMB Yat firmasının yaptığı gecede, TURMEPA Yönetim Kurulu Başkanı Tezcan Yaramancı good luck tv mikrofonlarına konuştu. TURMEPA Kurucu ve Onursal Başkanı Rahmi M. Koç gecede yaptığı konuşmada, "Biz özellikle genç nesli deniz temizliği konusunda bilinçlendirmeyi hedefliyorduk. Onda da muvaffak olduk. Bu projeleri ve dolayısıyla bu gece de maddi ve manevi destek veren herkese şükranlarımızı arz ediyorum" dedi.

Gecede konuklar, Ayhan Sicimoğlu ve All Stars'ın canlı performanslarıyla eğlenirken; gece için Zen Diamond'un özel olarak hazırladığı takılarının da satışı gerçekleştirildi. Satıştan elde edilen gelirse TURMEPA projelerinin hayata geçirilmesinde kullanılmak üzere derneğe bağışlandı.