Turnuvada Başarılı Olan Üniversite Öğrencilerine Ödül

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (YURTKUR) bağlı Kırşehir Kervansaray Yurdu'nda düzenlenen futbol ve voleybol turnuvalarında başarılı olan üniversite öğrencilerine

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (YURTKUR) bağlı Kırşehir Kervansaray Yurdu'nda düzenlenen futbol ve voleybol turnuvalarında başarılı olan üniversite öğrencilerine ödül verildi.

Kervansaray Yurdu'ndan yapılan açıklamaya göre, yaz dönemi etkinlikleri kapsamında düzenlenen odalar arası futbol ve voleybol turnuvaları sona erdi.

Yurtta düzenlenen törenle, Kervansaray Yurt Müdürü Faruk Şahin ve müdür yardımcıları başarılı olan öğrencilere ödüllerini verdi.

Şahin, törende yaptığı konuşmada, voleybolda 601, futbolda ise 611 nolu odanın dereceye girdiğini ifade ederek, "Kervansaray Yurt Müdürlüğü olarak odalar arası futbol ve voleybol turnuvası düzenledik. Amacımız yurdumuzda kalan öğrencilerimiz arasındaki birlik ve dayanışmayı artırmak. Turnuvalarımıza ilgi beklenilenin üzerinde oldu" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından, başarılı olan öğrencilere başarı belgesi ve YURTKUR armalı tişört hediye edildi.

Yurtta kalan öğrencilere, Kırşehirli hayırseverlerin katkılarıyla giyim yardımı da yapıldı.

Muhabir: Abdullah Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: