Turnuvada şampiyon olan takımın geliri, ihtiyaç sahibi bir çocuğa verildi

Trabzon’un Vakfıkebir İlçesinde düzenlenen halı saha futbol turnuvası Akıncılar-Yeşil Yalı final müsabakasıyla sona erdi. Akıncılar...

Trabzon’un Vakfıkebir İlçesinde düzenlenen halı saha futbol turnuvası Akıncılar-Yeşil Yalı final müsabakasıyla sona erdi. Akıncılar takımının şampiyon olduğu turnuvada elde edilen gelir daha önce belirlenen ihtiyaçlı bir çocuğa verildi.
Eşref Usta’nın katkılarıyla düzenlenen turnuvanın final maçını Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Hayri Birinci, Yalıköy Belediye Başkanı Ali Bayram Tanrıverdi, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Hatipoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fethi Sağlam ve AK Parti İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu izledi ve dereceye giren takımlara ödüllerini takdim ettiler.
Turnuvayı organize eden Gökhan Bahadır ve Serkan Demir müsabakaların büyük bir centilmenlik içerisinde geçtiğini ifade ederek katılan ve destek olan herkese teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz