Turnuvanın şampiyonu Anadolu Öğretmen Lisesi oldu

Kozan Anadolu Öğretmen Lisesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen voleybol turnuvası final karşılaşması...

Kozan Anadolu Öğretmen Lisesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen voleybol turnuvası final karşılaşması Anadolu Öğretmen Lisesi ve Yunus Emre İlköğretim Okulları arasında oynandı.
Öğretmenler günü anısına yapılan voleybol turnuvasının finali 23 Kasım Çarşamba günü Kozan Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti. Kozan Anadolu Öğretmen Lisesi ve Yunus Emre İlköğretim Okulları arasında gerçekleşen final maçı Kozan Anadolu Öğretmen Lisesinin karşınlaşmayı 3–1 tamamlamasıyla şampiyonluğu ilan edilen taraf oldu. Öğretmenler ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterilen turnuvada 3. Fatih Anadolu Lisesi 4. Endüstri Meslek Lisesi oldu.
Turnuvanın organizasyonunu yapan Anadolu Öğretmen Lisesi Okul Müdürü Haydar Aydoğan turnuvaya gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. Şampiyonun ödül kupasını veren Kaymakam İzzetin Sevgili, Van’da yaşanan deprem ve burada hayatını kaybeden öğretmenlerden dolayı ayrıca üzüntü içerisinde olduklarını belirtirken, turnuvaya katılan tüm öğretmenleri tebrik etti.
Turnuvada ikinci olan Yunus Emre İlköğretim Okulunun kupasını Kozan Belediye Başkan Vekili Ahmet Arık, 3. Fatih Anadolu Lisesinin kupasını ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez ve 4. olan Endüstri Meslek Lisesinin kupasını da İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yıldırım Kavuklu verdi. Turnuvaya katılan 14 okulun takım kaptanları ve turnuvada görev alan öğretmenlere Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Haydar Aydoğan tarafından teşekkür belgesi verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz