TURSAB Başkanı Ulusoy Başkan Yılmaz’ı Ziyaret Etti

19 Mayıs Üniveritesi’nde düzenlenen bir konferansa katılmak için Samsun’a gelen Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB)...

19 Mayıs Üniveritesi’nde düzenlenen bir konferansa katılmak için Samsun’a gelen Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) Başkanı Başaran Ulusoy Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.

19 Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi’nin katkılarıyla, Ekolojik Yaşam Topluluğu tarafından düzenlenen 'Karadeniz Bölgesinde Turizm ve Geleceği' konulu konferansa konuşmacı olarak gelen Ulusoy ve beraberindekiler Başkan Yılmaz’la bir araya geldiler.

Reklam
Reklam

Karadeniz turizmi ve Karadeniz çevresindeki ülkeler ölçeğinde denizdeki kirlenme konusunda başkan Yılmaz’la sohbet eden Ulusoy, artık turizm alanında yayla ve dağ turizminin daha büyük önem kazandığını ve Karadeniz'in giderek büyüyen bir potansiyele sahip olduğunu dile getirdi.

Başkan Yılmaz da şu anda Karadeniz’in en büyüğü ve Türkiye’deki en büyük tesislerden olan atık Su Arıtma Tesisi inşaatının devam ettiğini ve bitmek üzere olan bu tesisin Karadeniz’in Türkiye kıyılarındaki temizliğine büyük katkı vereceğini belirtti.

Konuşmaların ardından ziyaretin anısına TURSAB Başkanı Ulusoy, Yılmaz’a bir fincan takımı, Başkan Yılmaz da Ulusoy’a Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı anı canlandıran Tütün İskelesi’ne ait bir tablo hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: