TÜRSAB Başkanı Ulusoy'dan EXPO'ya Ziyaret

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, EXPO 2016 Antalya Ajansı'nı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Başkanı Başaran Ulusoy, EXPO 2016 Antalya Ajansı'nı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay ile görüşen TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, daha sonra Aksu'daki Evrensel Botanik Sergi Alanı'nı gezdi. Alanda uygulanacak proje hakkında bilgi veren Genel Sekreter Selami Gülay, Türkiye'de ilk kez yapılacak EXPO'nun Türkiye'ye yakışır şekilde gerçekleştirilmesi için büyük bir titizlikle çalıştıklarını söyledi. Gülay, işbirliğine büyük önem verdikleri vurguladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: