Turunç Cup Tenis Turnuvası Başladı

Adana Atlıspor Kulübü'nce bu yıl 2.’si gerçekleştirilen Turunç Cup Davetiyeli Veteran Tenis Turnuvası başladı.Kulüp Asbaşkanı...

Adana Atlıspor Kulübü'nce bu yıl 2.’si gerçekleştirilen Turunç Cup Davetiyeli Veteran Tenis Turnuvası başladı.

Kulüp Asbaşkanı Serdar Öztekin, Erkek Master,A+, A, B, C, Çift erkek, Bayan master, A, B, C, çift bayan ve Mix kategorilerinde gerçekleştirilecek olan yarışmalara katılan tüm sporculara başarılar diledi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Turunç Cup adı altında markalaşan turnuvayı önümüzdeki yıllarda ulusal ve uluslararası boyutlara taşımayı planladıklarını belirten Serdar Öztekin, ilk üç dereceye giren sporculara ödüllerin yanı sıra çeşitli hediyeler verileceğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Tayfun Uçak ile Ergün Acarcan’ın hakemliğini üstlendiği turnuvanın, direktörlüğünü Kemal Çakır, organizatörlüğünü ise Cengiz Yıldız üstleniyor. Yaklaşık 300 sporcunun katıldığı turnuva 18 Ekim’e kadar devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz