Turyağ'dan Balıkesirspor'a 150 Bin Liralık Reklam Desteği

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Balıkesirspor'un yeni sezonda da sponsorluğunu Turyağ Gıda...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Balıkesirspor'un yeni sezonda da sponsorluğunu Turyağ Gıda Sanayi Ticaret A.Ş. yapacak. 150 bin liralık forma reklamını içeren yeni sponsorluk anlaşması Turyağ Yönetim Kurulu Başkanı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur ile Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk tarafından imzalandı.

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (OSB)'de bulunan Turyağ binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Turyağ Yönetim Kurulu Başkanı Uğur, Balıkesirspor'un şehrin takımı olduğunu belirterek, 9 sezondur takıma destek verdiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Balıkesirspor'un başarısının kendileri için önemli olduğunu dile getiren Uğur, "İstiyoruz ki Balıkesirspor mutlaka PTT 1. Lige çıksın. Geçen sene şansımız yaver gitmedi. Ama bu sene iyi başladık. Sezon sonunda takımımızı 1.Lig'de görmek istiyoruz. Balıkesir şimdi Büyükşehir oluyor. Büyükşehir'e de birinci lig yakışır." dedi.

Kırmızı - beyazlı ekibin Başkanı Aktürk ise Ahmet Edip Uğur'a yıllardır verdiği maddi ve manevi destek için teşekkür etti. Şampiyonluk yolunda başta işadamları olmak üzere herkesin desteğini beklediklerini kaydetti.

Aynı zamanda Balıkesir Belediye Başkan Yardımcısı ve belediye meclis üyesi olarak da görev yapan Başkan Tuna Aktürk, Balıkesirspor'un bütün Balıkesir'e mal olduğunu ve kulüp yönetiminde her kesimden insanın görev yaptığına dikkat çekti.

İmza töreninin ardından Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk, Ahmet Edip Uğur ile çocukları İsmail Uğur, Mahmut Uğur'a sırtında isimlerinin yazılı olduğu Balıkesirspor forması hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: