TÜSİAD'dan sosyal güvenlik semineri

İSTANBUL (İHA) - Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), 7 Aralık 2004 tarihinde, İstanbul Ceylan İntercontinental Oteli'nde "Uluslararası Eğilimler Işığında Sosyal Güvenlik Sistemlerinde Reform" başlıklı bir seminer düzenleyecek.

Açılış konuşmalarını TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu'nun yapacağı seminer, TÜSİAD'ın 9 Kasım 2004 tarihinde kamuyona duyurduğu "Türk Emeklilik Sisteminde Reform: Mevcut Durum ve Alternatif Stratejiler" raporuyla tartışmaya açtığı sosyal güvenlik konusundaki çalışmalarının bir devamı niteliğini taşıyor.

Reklam
Reklam

TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Arzuhan Yalçındağ'ın yöneteceği oturumda, Cato Enstitüsü Sosyal Güvenlik ve Sağlık Direktörü Michael Tanner, Dünya Bankası Sosyal İşler Kıdemli Danışmanı Dimitri Vittas, Hollanda Sanayi ve İşverenler Konfederasyonu Uluslararası Sosyal İşler Direktörü Loes van Hoogstraten, Bilkent Üniversitesi Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serdar Sayan ve TÜSİAD Sosyal İşler Komisyonu ve İstihdam Sosyal Güvenlik Çalışma

Grubu Üyesi Melih Araz konuşmacı olacak.

Seminer, Bireysel Emeklilik Sistemini oluşturan firmalar olarak Ak Emeklilik, Anadolu Hayat Emeklilik, Ankara Emeklilik Aviva Hayat ve Emeklilik, Başak Emeklilik, Doğan Emeklilik, Garanti Emeklilik ve Hayat, Koç Allianz Hayat ve Emeklilik, Oyak Emeklilik, Vakıf Emeklilik ve Yapı Kredi Emeklilik'in katkıları ile düzenlenecek.