TÜTEV Samsun Şubesi üyeleri, hızlı okuma kursunu başarıyla tamamladı

Türkiye Teknik Elemanlar Vakfı (TÜTEV) Samsun Şubesi tarafından düzenlenen, Aktif Hızlı Okuma semineri ve ardından...

Türkiye Teknik Elemanlar Vakfı (TÜTEV) Samsun Şubesi tarafından düzenlenen, Aktif Hızlı Okuma semineri ve ardından başlatılan hızlı okuma kursu tamamlandı.

TÜTEV Samsun Şubesi’nde düzenlenen ve 30 teknik elemanın kursiyer olarak katıldığı kursu, Hızlı Okuma Türkiye Şampiyonu Mehmet Çamlıbel tarafından verildi. 3 hafta süren kurs sonrası kursiyerler okuma ve anlama hızlarını geliştirdi.

Hızlı okuma taktiklerini bu işin uzmanı olan Mehmet Çamlıbel tarafından alma fırsatı bulan kursiyerler, hızlı okumayı, yapacakları egzersizlerle daha da ilerletebileceklerini söyledi.
Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere TÜTEV Samsun Şubesi tarafından katılım belgesi verildi. Kurs eğitimcisi Mehmet Çamlıbel de kursiyerlerine Aktif Hızlı Okuma üzerine yazdığı kitabını hediye etti. Kursun çok verimli geçtiğini ve diğer üyelerinde kurs talebinde bulunduğunu belirten TÜTEV Samsun Şube Başkanı Dursun Aksoy, ikinci kursuda düzenleyeceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: